Met de juiste kennis, ervaring en een goed hart voor mens en dier…...
Bereiken we succeservaringen, vol vertrouwen en plezier.

More Website Templates @ TemplateMonster.com. May 21, 2012!

Links

Paard en succes in de media.

5 april 2014: Artikel in dagblad 'de Limburger'… Over "de paardenpassie van Valerie" Lees meer
Ik vind het bijzonder leuk om op deze spontane manier in de media te komen die heel Limburg bereikt. Mijn oprechte dank aan de journalist, de fotografe en 'het lot' die dit mogelijk hebben gemaakt. Daarnaast moet ik helaas erbij vertellen dat ik het jammer vind dat het artikel vele onwaarheden bevat. Zo blijkt dus dat wat in DE krant staat, simpel weg verdraaid word, spannender word gemaakt en belangrijke stukken worden weg gelaten… Waardoor het niet meer volledig op waarheid berust.

Speciale links:

Referenties

Coaching bij zadelmak maken:

Valerie heeft mij geholpen bij het inrijden van mijn pony. Hij was erg angstig en onzeker door negatieve ervaringen met mensen in zijn verleden. Valerie werkt met veel geduld en rust. Ze is enthousiast en duidelijk in haar uitleg. Haar vriendelijke aanpak heeft ontzettend goed gewerkt bij mijn pony.

Lees meer

Coaching bij gedragsprobleem:

Valerie is zeer gedreven en enthousiast en leert niet alleen het paard maar ook de eigenaar (=zeker zo belangrijk!) Ik heb door haar duidelijke uitleg mijn paard beter leren begrijpen.
In korte tijd hebben we zeer goede resultaten geboekt met mijn paard die in paniek hard van de trailer kwam.

Lees meer

Coaching bij gedragsprobleem:

Een paar jaar geleden ben ik met Valerie in contact gekomen vanwege een pony die zich niet aan de benen liet komen. Zelf zit ik al jaren in de paardensport en heb dus wel wat ervaring met paarden, maar wat Valerie me liet zien heb ik nog nooit meegemaakt!

 

Lees meer